Wanneer wordt het carillon bespeeld?

Op het stokkenklavier

De beiaardier speelt in principe elke 1e en 3de woensdagochtend tijdens de marktdagen van Epe van 10:30 tot 11:30 uur. Extra carillonconcert op woensdag 26 augustus van 16:00 tot 17:00 uur door een jarige als cadeau gevraagd. Zaterdag 12 september na afloop van de Pleinmarkt van 15:00 tot 16:00 uur.

Automatische bespelingen

Het carillonprogramma voor de woensdag- en zaterdagmorgen: Elk kwartier tussen 09.00 en 12.00 uur klinkt uit de voorraad van 30 liedjes willekeurig een klassiek, populair of Oudhollands melodietje. De overige dagen is dit op het hele en het halve uur.

Jubileum

Heeft u iets te vieren? Het is mogelijk om een klein carillonconcert aan te vragen voor het vieren van een jubileum of andere gedenkwaardige gebeurtenis. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de beiaardier.

Verjaardag

Zoekt u een origineel cadeau voor een speciaal iemand? Wij helpen graag meedenken! Neem gerust contact op.

Rondleiding

Het is mogelijk om tegen vergoeding en in kleine groepen een rondleiding aan te vragen. U maakt kennis met het gebouw - het orgel en het carillon. Een interessant uitje. Vraag naar de mogelijkheden.

Epe Kerkklokken Grote Kerk

Klokken en de Beiaard

U hoort de automatische bespeling. Het geluid start iets later in dan de film. Wachten wordt beloond.