Activiteiten › Verjaardagsconcert op 26 augustus 2020 16:00 uur

Een verjaardagscadeau! Beiaardier Jan Willem Achterkamp geeft op woensdag 26 augustus van 16.00 tot 17.00 uur een carillonconcert vanuit de Grote Kerk van Epe. Hij brengt een programma met onder andere werken van J.S.Bach en Eric Satie.

Stel je bent jarig en het is niet zomaar een willekeurige verjaardag, maar een kroonjaar. Dat vier je met een wat groter gezelschap dan normaal en misschien doe je er ook nog iets speciaals bij.
Tien tegen één dat er door de gasten zal worden gevraagd wat je voor je verjaardag wilt hebben. “Jouw aanwezigheid” als antwoord is geen optie. Dan moet je dus een goed doel voor handen hebben. Talloze goede doelen dienen zich aan. Maar stel dat je toevallig net bezig bent met het optuigen van een carilloncultuur in de gemeente. Wat is er dan leuker dan “Een bijdrage voor een carillon bespeling, een carillonconcert door een goede beiaardier” als antwoord te kunnen geven? En dat iedereen dat dan ook een prima plan vindt en gul doneert.

Het carillonconcert is gratis te beluisteren. Toehoorders zijn met inachtneming van de anderhalve meter-regel welkom rondom de Grote Kerk. Programma 26 aug, 2020 carillonconcert voor Hanneke A[29676]

Kerktoren met feestmuts